Locatie

Bezoekadres
We zijn te vinden in buurthuis de Brink:
Heemskerkstraat 55
4812 JE Breda

tel: 06 2086 0203
e-mail: hetkomtgoed@outlook.com

Kvk: 61322318
Btw: 854296906
Notaris: dhr. P.G.H. Tiggelman


Vertrouwenscontactpersonen

We zetten onze vertrouwenscontactpersonen in als eerste opvang voor bijvoorbeeld vrijwilligers, trainers en gasten met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen eventueel door naar geschikte hulp.

Hoi! Mijn naam is Bas Bijvank. Ik woon nu 5 jaar in Breda, ik ben 33 jaar oud. Ik zet me sinds een jaar in als vrijwilliger bij buurthuis de Brink, en help daar waar ik wat kan betekenen. Ik geef bij buurthuis de Brink les in verschillende activiteiten. Een belangrijke hobby voor me is muziek spelen, en Braziliaans Jiu Jitsu is een activiteit die ik (sinds kort) graag doe. U kunt terecht bij mij wanneer u vragen heeft of iets heeft meegemaakt in het buurthuis waardoor u met iets zit en niet weet hoe hiermee om te gaan. Ik kan een luisterend oor bieden, of mogelijk ondersteunen bij verder te nemen stappen. Uw informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met anderen, dus aarzel niet en bel mij dan help ik u graag verder! Bas (06 1373 2328)

Hoi! Ik zal me even voorstellen, ik ben Kim Wentzel, voorzitster van Stichting Het Komt Goed en vertrouwenspersoon voor de stichting. Ik woon nu zo’n 10 jaar in het mooie Breda en woon samen met mijn partner en 2 kids en mijn hondje Boedha! Ik zit nu zo’n 10 jaar bij de stichting en sinds 4 jaar hebben we een eigen locatie, als in buurthuis de Brink in de Heuvel. Ik geef zelf les in Djembe en kook graag bij de stichting. U kunt bij mij terecht als je met vragen zit of als je even iets kwijt wil, wat hoog zit bij je, of gewoon even voor een praatje, we gaan samen zoeken naar een oplossing of het vinden van de juiste weg of gewoon alleen om je ei even kwijt te kunnen, alles wat er wordt besproken is natuurlijk strikt vertrouwelijk en blijft tussen U en mij. Je kunt altijd binnenlopen bij De Brink of je kunt me bellen op bovenstaand nummer! Kim (06 4639 8109)


Bestuur

Kim Wentzel: Voorzitter
Diana van Oers: Penningmeester (oprichter)
Carla Lenior: Secretariaat
Bets de Bemt: Algemeen bestuur