Beste bezoeker,

Bij de Brink streven we ernaar om iedereen een warm welkom te heten en te ondersteunen bij het vinden van zinvolle dagbesteding en persoonsgebonden budgetten (PGB’s). We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en wensen heeft, daarom bieden we een scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke situatie tegemoet te komen.

Voor meer informatie over onze dagbestedingsprogramma’s, beschikbare dagen en tijden, evenals prijzen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: hetkomtgoed@outlook.com, of door te bellen naar 06-46398109. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van gedetailleerde informatie en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een stimulerende dagbesteding, ondersteuning via PGB’s, of gewoon meer wilt weten over wat de Brink te bieden heeft, wij staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij elke stap van uw reis naar welzijn en vervulling.

We kijken ernaar uit om van u te horen en u te verwelkomen in onze gemeenschap.

Met vriendelijke groet,

Stichting Het Komt Goed